KilpailuehdotTuote- ja lahjakorttiarvonnat sosiaalisessa mediassa ja myymälöissäKilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Alle 18-vuotiaat saavat osallistua arvontaan vanhemman luvalla. Yksi osallistuminen per henkilö.


Kilpailuaika ja -palkinnot

Kilpailuaika ja -palkinnot mainitaan kilpailun yhteydessä myymälässämme tai Hakacenterin/Hakaosien yhteistyökumppanin Facebook- tai Instagram -profiilissa.


Arvonta

Voittajan arvonta suoritetaan käyttämällä kolmannen osapuolen satunnaisgeneraattoria. Voittajan arvontaa valvoo vähintään kaksi henkilöä.

Henkilötietojen ja palautetietojen käyttö

Hakacenter kerää asiakaskyselyistä saamaansa palautetta kehittääkseen ja parantaakseen palveluaan. Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Hakacenter voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittaja merkitään kilpailujulkaisuun Facebook- tai Instagram -profiilissa, jonka jälkeen voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi tapauksissa, joissa palkinto lähetetään voittajalle suoraan kumppanin toimesta. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.


Veroseuraamus

Hakacenter Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden arpajaisveron. Palkinnot ovat voittajille verottomia.


Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Hakacenter Oy:llä oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita. Hakacenter pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Voittajilla on kaksi viikkoa aikaa vastata yksityisviestiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja. Osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. 

Tilaa uutiskirje

Käytämme sähköpostiosoitettasi vain sinun lisäämiseksi postituslistallemme kuukausittaisen uutiskirjeen lähettämistä varten. Tiedot tallennetaan vain postituslistallemme eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin uutiskirjeen lähettämiseen.

Kiitos tilauksesta!