Olemme Kempeleessä ja Ylivieskassa toimiva yksityinen työkoneiden myyntiin, huoltoihin ja varaosiin erikoistunut työkonekauppa

Haka Center on ammattilaisen työkonekauppa! Kokenut henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa työkoneisiin liittyvissä asioissa. Palveluumme kuuluvat uusien ja käytettyjen koneiden myynti, vuokraus, osto, kuljetus sekä huolto- ja korjaustoiminta. Toimipisteissämme palvelevat kattavan valikoiman varaosa- ja tarvikemyymälät. Tarvittaessa voit rahoittaa hankintasi joustavilla ja edullisilla rahoitusratkaisuillamme. Väliaikaista konetta tarvitseville tarjoamme käyttöön vuokrauspalvelun, jonka kautta hankit lisää konevoimaa esim. sesongin ajaksi. Koko Suomen laajuisesti toimiva kuljetuspalvelumme toimittaa ostamasi tai vuokraamasi koneen halutessasi haluamaasi osoitteeseen.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin maatalous-, maarakennus– ja kiinteistöhuoltoalojen yrityksistä. Maatalousalan yrityksille tarjoamme laajan valikoiman traktoreita, puimureita, ajosilppureita sekä muita maatalouden työkoneita. Maarakennuskonevalikoimamme koostuu kaivinkoneista, pyöräkuormaajista, kaivurikuormaajista, tiehöylistä, puskukoneista sekä liukuohjatuista kuormaajista. Kiinteistöhuoltoalan konevalikoimastamme löydät mm. ammattilaiskäyttöön suunnitellut Grasshopper-suurteholeikkurit, akkutyökalut, imurit, puhaltimet, harjalaitteet, hakkurit, silppurit ja kemikaalit.

Kokonaisvaltaisessa huoltopalvelussamme suoritamme mm. moottori- voimansiirto- ja vaihteistoremontteja sekä lisälaitevarustelua uusiin ja käytettyihin koneisiin! Varaosamyynnistämme löydät erittäin laajan valikoiman alkuperäis- ja tarvikeosia. Maksullinen huolto- ja varaosapäivystyksemme neuvoo Sinua puhelimitse ongelmatilanteissa.

HakaOsat on itsenäinen osa HakaCenter perhettä. HakaOsat on kotimainen traktori- ja konevaraosien verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy laadukkaat varaosat ja tarvikkeet useimpiin traktorimerkkeihin. Tuotteita on tarjolla uudempiin ja vanhempiin malleihin. Haka-Osat on osa HakaCenter Oy:n tavoitetta palvella ja tarjota asiakkailleen laaja valikoima hyödyllisiä palveluita ja tuotteita. Traktorin osat toimitamme yhteistyössä QTP :n kanssa. Osia toimitamme Irlannista ja Suomesta. Palvelemme sinua tarvittaessa myös puhelimitse jos tarvitset apua osan tai osien etsinnässä. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta tai tuotteista, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Haka-Osat on palveleva varaosien verkkokauppa! Koska kauppa on toteutettu yhteistyössä QTPn kanssa osa sisällöistä on englanniksi. Pyrimme jatkuvasti kääntämään lisää kokonaisuuksia suomeksi. Verkkokaupan hinnat sisältävät alv.24%. 

Tilaa uutiskirje

Käytämme sähköpostiosoitettasi vain sinun lisäämiseksi postituslistallemme kuukausittaisen uutiskirjeen lähettämistä varten. Tiedot tallennetaan vain postituslistallemme eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin uutiskirjeen lähettämiseen.

Kiitos tilauksesta!