Olemme Kempeleessä ja Ylivieskassa toimiva yksityinen työkoneiden myyntiin, huoltoihin ja varaosiin erikoistunut työkonekauppa

Haka Center on ammattilaisen työkonekauppa! Kokenut henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa työkoneisiin liittyvissä asioissa. Palveluumme kuuluvat uusien ja käytettyjen koneiden myynti, vuokraus, osto, kuljetus sekä huolto- ja korjaustoiminta. Toimipisteissämme palvelevat kattavan valikoiman varaosa- ja tarvikemyymälät. Tarvittaessa voit rahoittaa hankintasi joustavilla ja edullisilla rahoitusratkaisuillamme. Väliaikaista konetta tarvitseville tarjoamme käyttöön vuokrauspalvelun, jonka kautta hankit lisää konevoimaa esim. sesongin ajaksi. Koko Suomen laajuisesti toimiva kuljetuspalvelumme toimittaa ostamasi tai vuokraamasi koneen halutessasi haluamaasi osoitteeseen.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin maatalous-, maarakennus– ja kiinteistöhuoltoalojen yrityksistä. Maatalousalan yrityksille tarjoamme laajan valikoiman traktoreita, puimureita, ajosilppureita sekä muita maatalouden työkoneita. Maarakennuskonevalikoimamme koostuu kaivinkoneista, pyöräkuormaajista, kaivurikuormaajista, tiehöylistä, puskukoneista sekä liukuohjatuista kuormaajista. Kiintöhuoltoalan konevalikoimastamme löydät mm. ammattilaiskäyttöön suunnitellut Grasshopper-suurteholeikkurit, akkutyökalut, imurit, puhaltimet, harjalaitteet, hakkurit, silppurit ja kemikaalit.

Kokonaisvaltaisessa huoltopalvelussamme suoritamme mm. moottori- voimansiirto- ja vaihteistoremontteja sekä lisälaitevarustelua uusiin ja käytettyihin koneisiin! Varaosamyynnistämme löydät erittäin laajan valikoiman alkuperäis- ja tarvikeosia. Maksullinen huolto- ja varaosapäivystyksemme neuvoo Sinua puhelimitse ongelmatilanteisa.

Tilaa uutiskirje

Käytämme sähköpostiosoitettasi vain sinun lisäämiseksi postituslistallemme kuukausittaisen uutiskirjeen lähettämistä varten. Tiedot tallennetaan vain postituslistallemme eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin uutiskirjeen lähettämiseen.

Kiitos tilauksesta!