0

Toimitustavat ja rahtihinnat

Toimitustavat ja rahtihinnat
Toimitukset voi noutaa myymälöistämme tai ne lähetetään valintasi mukaan Postin tai Matkahuollon kautta.

Nouto myymälästä
Päävarastomme on Kempeleessä, mutta toimitamme tilaamasi tuotteet veloituksesta myös Ylivieskan myymälään. Ilmoitamme antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen milloin tuotteet ovat noudettavissa valitsemastasi myymälästä.

Posti


Nouto omasta Postista (16)
Noudettavissa postista pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran. Normaalin postipaketin maksimi paino on 30 kg. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.


Nouto Postin pakettiautomaatista
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.
Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.


Postin kotiinkuljetus (21)
Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.
Perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana. Saat ennakkosoiton ja voit sopia sinulle sopivan jakeluajankohdan. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, postitetaan vastaanottajalle soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma-pe klo 9-21. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta yhteydenottopyynnön jättämisen jälkeen, lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa. Kotipaketin maksimi paino on 30 kg. Kotipaketti palvelu ei ole mahdollinen Ahvenanmaan maakuntaan.
Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.


Matkahuolto


Matkahuollon paketti
Matkahuollon normaali paketti toimitetaan oletettuun lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan tai asiamiespisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Pakettia säilytetään noutopisteessä 14 päivää paketin saapumisesta.


Matkahuollon Lähellä-paketti
Lähellä-paketti toimitetaan lähimpään Siwaan, Euromarkettiin tai Valintataloon. Jos teet ensimmäisen tilauksesi netissä, paketti toimitetaan valitsemaasi lähimpään noutopisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai kirjeitse. Pakettia säilytetään noutopisteessä 14 päivää paketin saapumisesta. Lähellä-paketin painoraja on 30kg.

Matkahuollon Jakopaketti
Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti. Jakopaketin voi lähettää Matkahuollon toimipaikoista.


Jakopaketin enimmäismitat
• paketin enimmäistilavuus 0,5 m³
• paketin enimmäispaino 55 kg
• yhdessä lähetyksessä enintään 15 pakettia
• lähetyksen yhteistilavuus enintään 3,0 m³


Kuljetusvauriot


Jos huomaat, että lähetyksesi on vaurioitunut matkalla, tee siitä vahinkoilmoitus heti pakettia noudettaessa. Matkahuollon ja Postin henkilökunta opastaa sinua.


Rahtihinnat


• Nouto myymälästä 0 € Haka Center Oy Kempele ja Ylivieska


Posti
• Maksikirje 5,00 €
• Nouto, omasta Postista (16), 8,50 €
Noutopisteestä tai pakettiautomaatista
• Postin kotiinkuljetus (21) 15,00 €


Matkahuolto
• Paketti/rahtipussi 8,50 €
• Lähellä-paketti 10,00 €
• Jakopaketti 15,00 €